Ta en paus från spelandet

Även när du har kontroll kan du behöva en paus

Behöver du en paus?

Det händer ofta att du behöver fokusera din tid och uppmärksamhet på andra saker. Kanske ska du gifta dig eller plugga inför ett prov; oavsett anledning, när du vet att du behöver ta en kort paus ett tag, men också är säker på att du har kontroll över ditt spelande, erbjuder vi möjligheten att ta en paus från 7 dagar upp till 6 månader.

Under den tiden kommer du inte få några mail eller sms från oss och ditt konto kommer automatiskt att öppnas igen efter periodens slut. Om du vill förlänga pausen senare kan du ta kontakt med oss via vår livechatt. Om du är osäker på ifall en paus är det bästa alternativet för dig, ta kontakt med oss. Vi finns här för att ge råd och hjälpa dig hitta de bästa kontoinställningar som matchar din nuvarande situation.

Så tar du en paus

Du kan enkelt pausa ditt konto genom att navigera till sektionen “Pausa konto” i dina Play Okay-inställningar på ditt Casumo-konto. Därifrån kan du välja “Jag vill ta en paus”.

Du kan välja att ta en paus i 7 eller 30 dagar, samt 3 eller 6 månader. Ditt konto öppnas igen automatiskt efter din valda tidsperiod. Alla spelsajter kan hjälpa dig sätta upp liknande pauser. Om du är osäker på hur, är det bara att fråga.

Få hjälp

Vi har ett team med genuint omtänksam och vältränad personal som är tillgängliga 24/7 via vår livechatt på www.casumo.com eller via email på [email protected]. Allt du behöver göra är att ta kontakt och berätta att du har det kämpigt, så tar vi det därifrån.