Självexkludering

Ta en paus och stäng ditt konto för en vald tidsperiod

Att veta när du ska självexkludera

Ibland är det inte tillräckligt att sätta gränser och du kan behöva stänga ditt konto tillfälligt. Du borde välja att självexkludera ifall du är orolig att ditt spelande kan ha en negativ inverkan på ditt liv eller börjar bli ett problem. Vi rekommenderar att du exkluderar dig själv från spelande i minst sex månader på alla sajter du är aktiv på. Under den tiden kommer du inte ha någon tillgång till dina konton. Om du är osäker på om självexkludering är rätt val för dig kan du läsa igenom våra självbedömningsfrågor eller kontakta oss för mer informantion eller råd.

Så aktiverar du en självexkludering

Du kan enkelt aktivera självexkludering för ditt konto genom Play Okay-inställningarna på ditt Casumo-konto. Vi rekommenderar en period på minst sex månader. Under denna tid kan du inte logga in och du kommer inte heller att få några email eller sms från oss.

Efter att perioden tar slut kan du kontakta oss via vår livechatt och berätta om du vill förlänga din exkludering eller om du vill börja spela igen. Om du väljer att komma tillbaka kommer det råda en 24 timmar lång ‘cool down’-period från det att du pratar med oss tills det att du kan logga in igen.

Alla spelsajter kan hjälpa dig sätta upp liknande pauser. Om du är osäker på hur, är det bara att fråga.

Spelpaus

Om du överväger att självexkludera dig kan det även vara bra att du registrerar dig hos Spelpaus. Spelpaus är en gratis tjänst som hjälper dig att självexkludera dig hos alla onlinecasinon som är licenserade i Sverige. För att läsa mer eller registrera dig hos Spelpaus går du till www.spelpaus.se

Få hjälp

Vi har ett team med genuint omtänksam och vältränad personal som är tillgängliga 24/7 via vår livechatt på www.casumo.com eller via email på [email protected]. Allt du behöver göra är att ta kontakt och berätta att du har det kämpigt, så tar vi det därifrån.