Pidä tauko pelaamisesta

Vaikka hallitsisit peliä, joskus tarvitset taukoa...

Tarvitsetko tauon?

Usein elämässä sinun on keskitettävä aikaasi ja huomiotasi muihin asioihin. Ehkä olet menossa naimisiin tai opiskelemassa tentteihin; oli syy mikä tahansa, kun tiedät, että tarvitset taukoa lyhyeksi ajaksi, mutta olet myös varma, että hallitset pelaamisesi, tarjoamme mahdollisuuden pitää taukoa vähintään 7 päivän ja enintään kuuden kuukauden ajan.

Tauon aikana et saa meiltä sähköposteja tai tekstiviestejä. Tilisi avataan automaattisesti uudelleen valitsemasi ajanjakson jälkeen. Jos haluat pidentää taukoa myöhemmin, tule keskustelemaan kanssamme live chatissa. Jos olet epävarma siitä, onko tauon pitäminen paras askel sinulle, ota yhteyttä. Olemme täällä neuvomassa ja auttamassa sinua löytämään parhaat asetukset nykyiseen tilanteeseesi.

Miten tauko otetaan käyttöön

Voit helposti keskeyttää tilisi Play Okay -asetuksissasi Casumo-tililläsi kohdassa ”Tilin keskeyttäminen”. Valitse sieltä ”Haluan pitää tauon”.

Voit valita tauon 7 päiväksi, 30 päiväksi, 3 kuukaudeksi tai 6 kuukaudeksi. Tilisi avautuu automaattisesti uudelleen valitsemasi ajanjakson jälkeen.

Kaikki pelisivustot voivat auttaa sinua asettamaan samanlaisia taukoja. Jos et ole varma, miten se tehdään, kysy vain.

 

Get help

We have a team of genuinely caring and well-trained staff who are available 24/7 through our onsite chat at www.casumo.com or by email at [email protected]. All you need to do is reach out and let us know you're struggling and we'll take it from there.