Ta en spillpause

Selv når man har kontroll, kan det være greit med en pause

Trenger du en pause?

Noen ganger krever livet at du fokuserer tiden og energien din på andre ting. Kanskje du skal gifte deg eller studere til eksamen; uansett hva grunnen er kan det være at du trenger å ta en liten spillpause, selv om du føler at du har kontroll på spillingen. Vi tilbyr deg muligheten til å ta en pause, fra minimum 7 dager opptil maksimalt seks måneder.

I løpet av denne perioden vil du ikke motta noen e-poster eller SMS fra oss, og kontoen din vil automatisk gjenåpnes når den valgte perioden er over. Hvis du ønsker å forlenge pausen senere kan du ta kontakt med oss via vår live chat. Vi er for å gi råd og hjelpe deg med å finne de beste kontoinnstillingene for din nåværende situasjon.

Hvordan aktivere en pause

Du kan enkelt ta en kontopause ved å finne veien til “Suspender Konto”-seksjonen via dine Play Okay-innstillinger på din Casumo-konto. Herfra velger du “Jeg ønsker å ta en pause.”

Du kan velge å ta en pause i 7 dager, 30 dager, 3 måneder eller 6 måneder. Kontoen din vil gjenåpnes automatisk ved slutten av din valgte periode.

Alle spillsider kan hjelpe deg med å ta lignende pauser. Hvis du er usikker på hvordan du går frem, bare spør.

Få hjelp

Vi har et team med genuint omsorgsfulle og godt opplærte ansatte som er tilgjengelig 24/7 gjennom vår live chat på www.casumo.com eller via e-post [email protected]. Alt du trenger å gjøre er å kontakte oss og gi beskjed om at du sliter, så vil vi hjelpe deg umiddelbart.