Få den hjälp du behöver

Ta det första steget mot att få hjälp åt dig själv eller en anhörig som lider av spelberoende

 

Vi finns här för dig

På Casumo har vi ett team med ambassadörer som är utbildade och erfarna för att hjälpa spelare förstå tecknen för spelberoende och ta de första stegen för att få den hjälp de behöver. Vi är tillgängliga dygnet runt för att svara på dina frågor, ge råd eller se till att du får tillgång till de verktyg du behöver. Vi vet att det kan kännas ensamt, men du ska veta att vi finns här för dig och är tillgängliga att chatta som en stöttande och omtänksam vän. Vi bryr oss om ditt välmående.

Organisationer som kan hjälpa

Det finns flera organisationer och verktyg som kan hjälpa dig att motverka ett spelberoende, få bättre kontroll över ditt spelande eller stötta dig under din återhämtning. Vad du än behöver så är hjälp bara ett klick eller telefonsamtal iväg.

Stödlinjen

Stödlinjen är en telefon-, chatt-, SMS- och e-postservice för hela Sverige som hjälper personer som inte mår bra av att spela om pengar och anhöriga till personer med spelproblem. Stödlinjen drivs av FORUM, forskningscentrum för psykosocial hälsa vid Centrum för psykiatriforskning och Karolinska institutet, på uppdrag av Statens folkhälsoinstitut.

Gambling Therapy

Gambling Therapy är en global tjänst som erbjuder gratis praktisk rådgivning och stöd till alla som drabbats av spelproblem. Gambling Therapy har också en gratis app med verktyg och information för att hjälpa dig att identifiera och övervinna problemet.