Få hjelpen du trenger

Ta det første steget mot å få hjelp, for deg selv eller noen som står deg nær med spillproblemer

 

Vi er her for deg

Hos Casumo har vi et team med spillerambassadører som er opplært til og erfarne med å hjelpe spillere forstå kjennetegnene for spillavhengighet og å ta det første steget mot å få den hjelpen de trenger. Vi er tilgengelige 24/7 for å besvare dine spørsmål, gi råd eller bistå med de verktøyene du ser etter. Vi vet at det kan virke ensomt, men vær klar over at vi er her for deg og tilgjengelige for en støttende prat akkurat som en venn som bryr seg. Vi bryr oss genuint om at du har det bra.

Organisasjoner som kan hjelpe

Det finnes et stort utvalg organisasjoner og verktøy som kan hjelpe deg med å forhindre en spillavhengighet, få bedre kontroll over spillingen din eller støtte deg på veien mot rehabilitering. Uansett hva du trenger er hjelpen kun et tastetrykk eller en telefonsamtale unna.

Spillavhengighet Norge

Spillavhengighet Norge er en frittstående interesseorganisasjon, med nært samarbeid med ulike fagmiljøer innen feltet spilleavhengighet. Alle som har et problematisk forhold til spill, enten du er en spiller eller pårørende, er velkomne til å ta kontakt med oss. Alle typer spill, om det er pengespill eller data/rolle/online-spill.

Hjelpelinjen

Hjelpelinjen er en telefonservice for hele Norge som hjelper personer som ikke har det bra av å spille om penger og pårørende til personer med spilleproblem. Hjelpelinjen er organisert som et samarbeid mellom Lotteritilsynet og Sykehuset Innlandet HF Sanderud.

Blå Kors

Blå Kors tilbyr behandlingstilbud til spillavhengige på flere steder rundt om i landet. Spillavhengighet kan også føre til mange andre problemer, både for den som lider av det, men også for pårørende.