Selvekskludering

Ta en pause og steng kontoen din for en valgt tidsperiode

Å vite når man bør selvekskludere

Noen ganger det ikke nok å sette grenser, og du må kanskje midlertidig suspendere kontoen din. Du burde vurdere selvekskludering hvis du er redd for at spillingen din har en negativ påvirkning på livet ditt eller er i ferd med å bli et problem. Vi anbefaler at du ekskluderer deg selv i minimum seks måneder fra alle spillsider hvor du er aktiv. I denne perioden vil du ikke ha tilgang til dine kontoer. Hvis du er usikker på om selvekskludering er det rette steget for deg, les gjennom våre spørsmål knyttet til selvevaluering eller kontakt oss for ytterligere informasjon eller råd.

Hvordan selvekskludere

Du kan enkelt selvekskludere din konto gjennom Play Okay-innstillingene på din Casumo-konto. Vi anbefaler en minimumsperiode på seks måneder. I denne perioden vil du ikke kunne logge inn eller motta e-poster eller andre SMS fra oss.

Etter at perioden er avsluttet, åpnes kontoen din automatisk igjen. Kontakt oss når som helst i perioden du er ekskludert via vår live chat eller e-post for å gi oss beskjed om du ønsker å utvide ekskluderingsperioden din.

Alle spillsider kan hjelpe deg med å sette opp lignende ekskluderinger. Hvis du ikke er sikker på hvordan du gjør det, spør du de bare.

Få hjelp

Vi har et team med genuint omsorgsfulle og godt opplærte ansatte som er tilgjengelig 24/7 gjennom vår live chat på www.casumo.com eller via e-post [email protected]. Alt du trenger å gjøre er å kontakte oss og gi beskjed om at du sliter, så vil vi hjelpe deg umiddelbart.