Hanki tarvitsemasi tuki

Ota ensimmäinen askel saadaksesi apua itsellesi tai peliriippuvuudesta kärsivälle läheisellesi

Olemme täällä sinua varten

Meillä Casumolla on joukko tukiammattilaisia, jotka ovat koulutettuja ja kokeneita auttamaan pelaajia ymmärtämään peliriippuvuuden merkkejä ja ottamaan ensimmäiset askeleet avun saamiseksi. Olemme käytettävissä 24/7 ja vastaamme kysymyksiisi, annamme neuvoja tai tarjoamme sinulle etsimäsi työkalut. Tiedämme, että voit joskus tuntea itsesi yksinäiseksi asian kanssa, mutta muista, että olemme täällä sinua varten ja valmiina keskustelemaan ja tukemaan sinua. Välitämme aidosti hyvinvoinnistasi.

Järjestöt, jotka voivat auttaa

On olemassa lukuisia järjestöjä ja työkaluja, jotka voivat auttaa sinua ehkäisemään peliriippuvuutta, hallitsemaan pelaamistasi paremmin tai tukemaan sinua toipumisen tiellä. Olipa tarpeesi mikä tahansa, apu on vain klikkauksen tai puhelinsoiton päässä.

Gambling Therapy

Gambling Therapy on maailmanlaajuinen palvelu, joka tarjoaa ilmaista käytännön neuvontaa ja emotionaalista tukea kaikille ongelmapelaamisesta kärsiville. Gambling Therapy tarjoaa myös ilmaisen sovelluksen, ja kokoelman työkaluja ja tietoja, jotka auttavat sinua tunnistamaan ja voittamaan ongelmapelaamisen.

GamTalk

GamTalk on kannustava yhteisö, joka auttaa rahapeliongelmien kanssa kamppailevia ihmisiä jakamaan kokemuksiaan ja ideoitaan. Jos sinusta tuntuu, että sinulla on ongelmia pelaamisen kanssa tai tunnet jonkun, jolla on, voit löytää apua, tukea ja tietoa täältä.

Gordon Moody Association

Gordon Moody Association tarjoaa neuvontaa, koulutusta ja laadukasta innovatiivista terapeuttista tukea ongelmapelaajille ja niille, joihin ongelmapelaaminen vaikuttaa, asumis-, verkko- ja avopalveluiden kautta.

Gamblers Anonymous

Gamblers Anonymous on miesten ja naisten yhteisö, jossa voi jakaa kokemuksia, voimaa ja toivoa muiden kanssa. Tämä sivusto tarjoaa monenlaista apua pakonomaista pelaamista harrastaville, mukaan lukien foorumi, keskusteluhuone, kirjallisuutta ja tietysti tärkeimpänä auttavien tapaamisten etsijä.

BetFilter

Betfilter offers efficient software that prevents you from accessing gambling sites and online casinos. It’s simple to use and helps you by only blocking gambling sites and applications.