Tenk

over vanene dine og lær kjennetegnene

Ta vår test

Vår selvevalueringstest gir våre spillere en detaljert analyse av deres spillvaner. CasumoGamTest er resultatet av flere års forskning av vår partner Sustainable Interaction og setter spillingen din i perspektiv, i tillegg til å gi tips til hvordan du kan spille ansvarlig.

Hvis spillvanene dine indikerer en potensiell risiko bør du vurdere å ta til deg anbefalingene. Disse er basert på dine personlige resultater og vil tilby relevante verktøy for å sette grenser for tid- og pengebruk.

Testen er 100% gratis og helt anonym. Vi har ikke tilgang til dine resultater, men vi setter stor pris på om du vil dele de med oss hvis du ønsker.

Lær kjennetegnene

Vi har laget en liste med spørsmål for å hjelpe deg med å avgjøre om du eller noen du kjenner kan være i risikosonen for å utvikle et spillproblem. Disse rådene skal på ingen måte anses å være diagnostiske, psykologiske eller medisinske. Mange som har søkt hjelp hos forskjellige hjelpelinjer for spillavhengighet har svart “ja” på et eller flere av disse spørsmålene.

 

Få hjelp

Vi har et team med genuint omsorgsfulle og godt opplærte ansatte som er tilgjengelig 24/7 gjennom vår live chat på www.casumo.com eller via e-post [email protected]. Alt du trenger å gjøre er å kontakte oss og gi beskjed om at du sliter, så vil vi hjelpe deg umiddelbart.