Omaehtoinen poissulkeminen

Pidä taukoa ja sulje tilisi valituksi ajaksi.

Milloin on syytä tehdä omaehtoinen poissulkeminen

Joskus rajoitusten asettaminen ei riitä, vaan sinun on ehkä väliaikaisesti suljettava tilisi. Sinun pitäisi asettaa omaehtoinen poissulkeminen, jos olet huolissasi siitä, että pelaaminen voi vaikuttaa kielteisesti elämääsi tai siitä voi tulla ongelma. Suosittelemme, että suljet itsesi pelaamiselta vähintään kuudeksi kuukaudeksi kaikilla sivustoilla, joilla olet aktiivinen. Tänä aikana et voi käyttää tilejäsi. Jos et ole varma, onko omaehtoinen poissulkeminen oikea ratkaisu sinulle, lue itsearviointikysymyksemme tai ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tai neuvoja.

Miten asetat omaehtoisen poissulkemisen

Voit helposti sulkea tilisi omaehtoisesti Play Okay -asetusten kautta Casumo-tililläsi. Ehdotamme jälleen vähintään kuuden kuukauden ajanjaksoa. Tänä aikana et voi kirjautua sisään etkä vastaanottaa meiltä mitään sähköposteja tai tekstiviestejä.

Kun ajanjakso päättyy, ota meihin yhteyttä live chatin kautta ja kerro meille, haluatko jatkaa poissulkemista tai palata pelaamaan. Jos päätät palata takaisin, sinulla on 24 tunnin harkinta-aika, joka alkaa siitä, kun olet puhunut kanssamme ja päättyy siihen, kun voit kirjautua sisään.

 Kaikki pelisivustot voivat auttaa sinua samanlaisten sulkujen asettamisessa. Jos et ole varma, miten se tehdään, kysy vain.

Hae apua 

Meillä on tiimi aidosti välittäviä ja hyvin koulutettuja tukihenkilöitä, joka on tavoitettavissa ympäri vuorokauden Live Chatin kautta osoitteessa www.casumo.com tai sähköpostitse osoitteessa [email protected]. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro, että sinulla on ongelmia. Me jatkamme siitä eteenpäin.