Selvudelukkelse

Tag en pause og luk din konto i en periode

Når man skal udelukke sig selv

Nogle gange er det ikke nok at sætte grænser, og så bliver det nødvendigt at midlertidigt udelukke dig fra din konto. Du bør udelukke dig selv, hvis du er bekymret for om spil har en negativ indflydelse på dit liv, eller at det er ved at blive til et problem. Vi anbefaler, at du udelukker dig selv i 30 dage, 3 måneder, 6 måneder, eller på ubestemt tid på alle sider, hvor du har en konto. I den periode vil du ikke kunne tilgå dine konti. Hvis du ikke er sikker på, om selvudelukkelse er det rigtige for dig, så prøv testen her på siden eller kontakt os for mere information eller gode råd.

Sådan udelukker du dig selv

Du kan let udelukke dig selv fra din konto via dine Play Okay indstillinger på din Casumo konto. Vi anbefaler som nævnt tidligere, at du minimum udelukker dig selv i 30 dage. I den periode vil du ikke kunne logge ind eller modtage emails eller beskeder fra os.

Efter perioden er slut vil din konto automatisk genåbne. Kontakt os på et hvilket som helst tidspunkt i løbet af din udelukkelse via emal eller live chat, hvis du ønsker at forlænge perioden.

Alle spillesider kan hjælpe dig med at sættte op lignende selvudelukkelser. Hvis du er i tvivl om hvordan, så spørg endelig.

ROFUS

Hvis du overvejer selvudelukkelse bør du overveje at gøre det via ROFUS – Spillemyndighedens Register Over Frivilligt Udelukkede Spillere. I ROFUS kan du frivilligt registrere dig med NemID, hvis du ønsker at udelukke dig midlertidigt eller endeligt fra at kunne spille i Danmark. Læs meget mere på https://rofusweb.spillemyndigheden.dk/

Få hjælp

Vi har et team af omsorgsfulde og veluddannede ansatte, som er til rådighed 24/7 via vores live chat på www.casumo.com eller via email på [email protected]. Alt du behøver er at kontakte os og fortælle at du er bekymret – og så finder vi en løsning sammen.