Pääsykielto

Ota tauko ja sulje pelitilisi haluamaksesi ajanjaksoksi

Milloin asettaa pääsykielto?

Joskus pelkkä rajoitusten asettaminen ei riitä, jolloin sinun täytyy ehkä asettaa itsellesi tilapäinen pääsykielto pelitilillesi. Valitse pääsykielto mikäli olet huolissasi, että pelaaminen vaikuttaa negatiivisesti elämääsi tai pelaaminen on muodostumassa ongelmaksi. Suosittelemme, että asetat itsellesi vähintään kuuden kuukauden pääsykiellon kaikilla sivustoilla joilla olet aktiivinen. Pääsykiellon aikana sinulla ei tule olemaan pääsyä pelitilillesi. Mikäli et ole varma onko pääsykielto oikea ratkaisu sinulle, tutustu itsearviointitestiimme tai ota meihin yhteyttä lisäavun sekä neuvojen saamiseksi.

Kuinka asetan pääsykiellon?

Voit asettaa itsellesi pääsykiellon Casumo-tilisi Play Okay -asetuksista. Suosittelemme vähintään kuuden kuukauden mittaista pääsykieltoa. Pääsykiellon aikana sinulla ei ole pääsyä pelitilillesi etkä vastaanota meiltä markkinointia sähköpostitse tai tekstiviestitse.

Kun valitsemasi ajanjakso pääsykiellolle on päättynyt, pelitilisi avautuu uudelleen automaattisesti. Ota meihin yhteyttä live chattimme välityksellä mikäli tahdot pidentää taukoasi.

Kaikki pelisivustot voivat auttaa sinua asettamaan samantyyppisiä taukoja. Jos et ole varma miten se tehdään, kysy rohkeasti neuvoja.

Hae apua

Koulutettu ja välittävä asiakaspalvelumme on käytettävissäsi vuorokauden ympäri sivustoltamme löytyvän live chatin välityksellä tai sähköpostitse osoitteessa [email protected]. Mikäli koet, että pelaamisesta on aiheutumassa ongelma, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.