Ota taukoa pelaamisesta

Joskus on hyvä pitää taukoa vaikka tuntisitkin olevasi kontrollissa

Tarvitsetko tauon?

Elämän muut osa-alueet voivat viedä suuren osan aikaasi sekä huomiotasi. Ehkä olet avioitumassa tai valmistaudut tuleviin kokeisiin. Syystä riippumatta, kun sinusta tuntuu, että tarvitset lyhyen tauon pelaamisesta, mutta tunnet pelaamisen olevan hallinnassasi, tarjoamme vaihtoehdon ottaa vähintään 24 tunnin mittaisen tauon aina kuuteen viikkoon asti – keskittyäksesi elämän muihin tärkeisiin tapahtumiin.

Tauon aikana et tule vastaanottamaan markkinointia sähköpostitse tai tekstiviestitse. Casumo-tilisi avautuu automaattisesti valitsemasi ajanjakson päättyessä. Mikäli tahdot pidentää taukosi pituutta tai et ole varma onko tauon ottaminen juuri oikea ratkaisu sinulle, piipahda juttusillemme live chatin välityksellä. Olemme täällä auttamassa sinua löytämään parhaimmat mahdolliset elämäntilanteeseesi sopivat peliasetukset.

Kuinka asetan tauon?

Löydät vaihtoehdon tauon asettamiselle pelitilisi Play Okay -asetuksista ”Sulje tili” napin takaa. Valitse seuraavaksi ”Haluan pitää taukoa pelaamisesta”.

Voit valita tauon pituudeksi 7 tai 30 päivää tai 3 tai 6 kuukautta. Pelitilisi avautuu automaattisesti valitsemasi ajanjakson päättyessä.

Kaikki pelisivustot voivat auttaa sinua asettamaan samantyyppisiä taukoja. Jos et ole varma miten se tehdään, kysy rohkeasti apua.

Hae apua

Koulutettu ja välittävä asiakaspalvelumme on käytettävissäsi vuorokauden ympäri sivustoltamme löytyvän live chatin välityksellä tai sähköpostitse osoitteessa [email protected]. Mikäli koet, että pelaamisesta on aiheutumassa ongelma, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.