Kun leikki loppuu, olemme täällä auttamassa.

Uhkapelaamisen tulisi olla aina viihdyttävää ja hauskaa ajanvietettä, tiedämme kuitenkin kuinka nopeasti pelaamisesta voi muodostua ongelma. Koemme, että meidän vastuullamme on lisätä tietoisuutta sekä tarjota ennaltaehkäisevää tukea ongelmapelaamisen ympärillä. Anna meidän auttaa.

Play Okay Casumolla

Play Okay, -rajojemme avulla sinulla on mahdollisuus rajoittaa pelaamistasi itsellesi sopiviin määriin. On tärkeää, että pelaaminen pysyy hallinnassasi hauskanpidon ohella. Lue lisää tarjoamistamme rajoituksista.

Tunnista merkit

Ongelmapelaaminen voi ilmetä monin eri tavoin. On tärkeää osata tiedostaa sekä havaita mahdolliset merkit omassa tai muiden käyttäytymisessä. Kokoamamme listan avulla voit arvioida paremmin omaa tai ystäväsi pelaamiskäyttäytymistä.

Auta läheisiäsi

Läheisen kamppailu peliongelman kanssa voi saada sinut tuntemaan olosi voimattomaksi. On kuitenkin tärkeää, että olet tukemassa häntä vaikeina aikoina. Kokosimme vaiheittaisen oppaan avun sekä tuen hakemiseen läheisellesi.

Suojele alaikäisiä

Huolimatta onlinekasinopalveluiden tarjoajien ennaltaehkäisevistä toimenpiteistä, pääsy internetiin on saatavilla monilla eri laitteilla, jotka ovat helposti alaikäisten saatavilla. Puoleltamme tapahtuvien ennaltaehkäisevien toimenpiteiden lisäksi olemme koonneet vinkkejä, joiden avulla vältät nuorempiesi altistumista uhkapelaamiselle internetissä.

Hae apua

On erittäin tärkeää, että tiedät ettet ole yksin. Vuoden 2015 julkistetun väestökyselyn perusteella noin 124 000 suomalaista kärsii rahapeliongelmista, joista joka kolmas kärsii peliriippuvuudesta. Anna meidän auttaa sinua hakemaan apua riippuvuuden ehkäisyyn sekä siitä toipumiseen. Tarjoamme tukea ja neuvoja vuorokauden ympäri. Lue lisää eri organisaatioista sekä työkaluista riippuvuuden torjumiseen.

Hae apua

Koulutettu ja välittävä asiakaspalvelumme on käytettävissäsi vuorokauden ympäri sivustoltamme löytyvän live chatin välityksellä tai sähköpostitse osoitteessa [email protected]. Mikäli koet, että pelaamisesta on aiheutumassa ongelma, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.