Få den hjælp og støtte du har brug for

Tag første skridt til at få hjælp til dig selv eller en af dine nærmeste, som lider af problemer med spil

 

Vi er her for dig

Hos Casumo har vi et team af support ambassadører, som er trænede og har erfaring med at hjælpe spillere til at forstå tegnene på afhængighed. På denne måde kan du tage de første skridt på vejen til at få den hjælp, der er behov for. Vi er til rådighed 24/7 og kan svare på dine spørgsmål, give gode råd eller hjælpe dig igang med de værktøjer, der er til rådighed. Vi ved, at det kan føles meget ensomt, men vi er her for dig og er klar til at chatte som en støttende ven, der ønsker dig det bedste. Vi ønsker oprigtigt talt, at du skal have det godt.

Organisationer der kan hjælpe

Der er en række organisationer og værktøjer der kan hjælpe dig til at forebygge afhængighed af spil, give dig mere kontrol over dit spilforbrug, samt give dig den behandlingsstøtte, du har brug for. Uanset hvad du har brug for, er hjælpen blot et klik eller en opringning væk.

Center for Ludomani

Center for Ludomani er nordens største center for behandling og forebyggelse af ludomani. De tilbyder professionel og gratis behandling til dem der har problemer med spil og deres nærmeste pårørende.

Spillemyndigheden

Find andre behandlingssteder tæt på dig på listen leveret af Spillemyndigheden.

BetFilter

Betfilter tilbyder effektiv software som forhindrer dig i at få adgang til spillesider og online casinoer. Det er enkelt at anvende og hjælper dig ved at blokere spillesider og applikationer.